Rólunk

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy stratégiai partnered legyünk a vállalkozási céljaid elérésében. Törekszünk arra, hogy olyan megoldásokat nyújtsunk, amelyeket az egyedi igényeidhez igazítunk.

A csapatunk

Ismerj meg minket

Tóth Gergely

Webfejlesztés, technológia

Nagyvállalati vezetői háttérrel rendelkezem. Technikai rendszereket építek, embereket irányítok és folyamatokat teszek hatékonyabbá. Szeretek új technikai kihívásokon dolgozni és olyan kézzelfogható eredményt alkotni, amelyre büszke lehetek.

Bajzát Gergely

Design, grafikai megoldások

Fő profilom a képtervezés. Koncepcionálisan gondolkodom és rendszert építek, mert tudom, hogy a dolgok összefüggnek, és hogy a részletek hatással vannak az egészre. Vállalkozói tapasztalattal rendelkezem, ami segít abban, hogy Veled együtt gondolkodjak.

Kelemen Péter

Ügyfélkapcsolat, projektmenedzsment

Fő profilom a képtervezés. Koncepcionálisan gondolkodom és rendszert építek, mert tudom, hogy a dolgok összefüggnek, és hogy a részletek hatással vannak az egészre. Vállalkozói tapasztalattal rendelkezem, ami segít abban, hogy Veled együtt gondolkodjak.

Amiben hiszünk

A jó kapcsolat alapja

Transzparencia
Őszinteség
Korrektség
Együttműködés

Azért dolgozunk, hogy szép és praktikus online és offline élményeket hozzunk létre, amelyek valóban boldogságot és elégedettséget nyújtanak Neked, az ügyfelünknek. A webfejlesztés, grafikai design, IT-menedzsment és projektmenedzsment terén szerzett sokéves tapasztalatainkat egyesítve, csapatként olyat szeretnénk alkotni, amely minden területen a legjobb teljesítményt nyújtja.

A legfontosabb értékeink a transzparencia, az őszinteség és a korrektség. Hiszünk abban, hogy a nyílt és őszinte kommunikáció a bizalom alapja. Számunkra az ügyfelekkel való kapcsolat kiemelkedő fontosságú, és mindent megteszünk azért, hogy Te, mint ügyfél, mindig tisztában legyél a projekted állapotával és az elvégzett munkával. Nem rejtjük el a nehézségeket vagy problémákat, hanem nyíltan és őszintén beszélünk róluk, és közösen dolgozunk azok megoldásán.

Az elkötelezettségünk a minőség, az ügyfélszolgálat és az innováció iránt lehetővé tette számunkra, hogy hosszú távú kapcsolatokat építsünk ügyfeleinkkel. Minden egyes projektünkben törekszünk a kiválóságra, és minden erőnket beleadjuk annak érdekében, hogy azokat időben és a tervezett költségkereten belül sikeresen lezárjuk.

Bízunk benne, hogy ezek az értékek és elkötelezettségünk olyan bizalmat teremtenek, amelynek révén hosszú távon együtt dolgozhatunk, és közösen érhetjük el a Te elképzeléseid valóra váltását is.