Üzemeltetés

Weboldalad frissen tartása létfontosságú, hogy mindig hatékonyan képviselje vállalkozásodat. Weboldal üzemeltetési szolgáltatásunknak köszönhetően weboldalad mindig naprakész marad és megbízhatóan elérhető lesz.

Így Te teljes mértékben vállalkozásod növekedésére tudsz fókuszálni, miközben mi gondoskodunk weboldalad technikai hátteréről. Rendszeresen megbizonyosodunk arról, hogy honlapod technikai állapota mindig naprakész, biztonságos és hibamentesen működik, így te teljes nyugalomban dolgozhatsz a vállalkozásod fejlesztésén.

Megnyugtató biztonság

Biztonsági beállítások

Az online biztonság kiemelt jelentőségű a digitális világban. Biztonsági megoldásaink segítségével megóvjuk weboldaladat a kibertámadásoktól, azonosítjuk lehetséges sebezhetőségeit, majd azokat biztonságossá teszünk, hogy weboldalad védett maradjon.

Ellenőrzött frissítések

Weboldalad naprakészen tartása elengedhetetlen a megfelelő működés szempontjából. A nem megfelelő frissítések azonban problémákat okozhatnak. Biztosítjuk, hogy honlapod optimálisan működjön, és minimalizáljuk a frissítések potenciális problémáit.

Elérhetőség és felügyelet

Weboldalad elérhetetlenné válása bevételkiesést és a márkád hírnevének csorbulását okozhatja. Az általunk nyújtott felügyeleti szolgáltatás segít abban, hogy weboldalad mindig elérhető maradjon az ügyfelek számára, és minimális legyen a leállás ideje.

Biztonsági mentések

Honlapod biztonsági mentése elengedhetetlen, hogy adataid mindig biztonságban legyenek. Az általunk biztosított rendszeres biztonsági mentések gondoskodnak arról, hogy adataid ne vesszenek el, és könnyen visszaállíthatók legyenek, ha szükséges.

Havi riportok

Fontos tudnod, hogy weboldalad mennyire hatékony. Ezért a főbb technikai információkról havi riportot küldünk, amik segítenek megérteni, hogyan teljesít weboldalad, illetve bemutatják, milyen munkákat végeztünk el.

Készen állsz?

Induljon el vállalkozásod a növekedés útján! Lépj kapcsolatba velünk még ma, és fedezd fel, hogy hogyan segítünk elérni vállalkozásod céljait.